maanantai 26. tammikuuta 2015

Motivaatio hukassa!

Eilen oli pitkän lenkin päivä ja tavoitteenahan oli se 24km. Päivä alkoi aamulla renkaan vaihdolla autoon kun oli ilmat karannut alapuolelta. Sitten vähän kuntoilua, eli lumitöihin. Omassa pihassa ei ollukaan paljoa niin viemään tytsy puiston kentälle luistelemaan ja kola mukaan. Tunnin kolailin siinä lumia toisen luistellessa, hyvää hyötyliikuntaa.

Pikkusen kerkes heittäytyä sohvalle kun tiedossa oli, että pääsen vasta viiden aikaan lähtee juoksee, kun ei vielä 6- vuotiasta viiti yksin jättää pitkäks aikaa. Vähän rupes jo keksimään kaikkia selityksiä mielessä, että jospa ei lähtiskään lenkille, kun luntakin sataa ja tuulee yms. Sohvalla olis vaan niin hyvä olla.

Sain kuiteski tapeltua ihteni sohvalta ylös ja laiteltua kamppeet päälle. Juomareppuun vähän vettä ja menoks. Jo alkumatkasta tuntu, että ottaapa koville ja onpa huono juosta ku pari senttiä uutta lunta huonosti tamppaantunu. Jo 5km jälkeen piti pysähtyä ja ottaa toinen paita pois alta. Tuli taas kerran pukeuduttua reilusti. Loppu lenkki meni samoilla tuntemuksilla ja on se vaan mukava hörpätä vettä välillä. Kotia ku pääsin niin mittari näytti 21.4km. Ei ihan tavoitteessa mutta suht ok kuiteskin. Ja tulihan se mahtava olo taas lenkin jälkeen.

Tämä viikko onkin paljon kevyempi niin saa vähän huilattua.

Ei kommentteja: