keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Luminen lenkkikeli!

Tänään oli taas työpäivä pikku vapaiden jälkeen ja motivaatio oli vähän hakusessa ja laiskotti. Aamulla kuiteski kävelin pienessä lumituiskussa tuon n.4.5km. Ei onneks pahasti vielä pyryttänyt ja pakkanenkin oli lauhtunut yön aikaan yli kymmenen astetta, ollen enää -7.1.

Naiset tulikin hakemaan mut sitten töistä niin ei tarvinu lumisateessa ja tuulessa käppäillä, kun vielä olis juoksukin tänään edessä. Kotia kun pääs niin ensiks pikkulämpö päälle lumitöissä, onneks oli vaan muutama sentti. Lehen luku ja pieni hetki sohvalla selällään.

Sitten olikin jo hölkän aika. Eilen sain lahjaksi uuden haltin puvun ja sitä nyt samalla testaamaan. Luvassa oli alkulämpö, 5*400m ja loppulämpö. Alku lähti hyvin liikkeelle ja jalat tuntu hyvältä, sykekin oli alhainen, mutta niin kyllä vauhtikin☺ Palokkajärven rannasta sitten eka veto ja hyvällehän se tuntu. Tavoite oli pitää noin 5.20/km vauhti vedoissa ja kaikki meni hyvin alle sen. Palautus sen aikaa että syke alle 120bpm. Huomas kyllä ettei oo tullu pahemmin otettua kovempia vetoja niin toivotaan ja uskonkin että näistä on itelle paljon apua.

Koko lenkille tuli matkaa n.7km. Ja tuntui meno kyllä koko ajan hyvältä. Uusi puku oli hyvä vaikka tuuli ja satoi. Perjantaina sitten uutta hölkkää ja huomenna salia👍

Ei kommentteja: