sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Liikuntaa. Jeeee!!!

Eilen oli juoksuohjelmasta välipäivä niin pitkään mietin, että teenkö jotain. Keli oli hyvä -5 ja vain pieni viima. Niinpä puolen päivän jälkeen naiset heitti mut laajavuoreen hiihtelemään. Tarkoituksena oli hiihtää n.2h ja lopuks hiihdellä anopin luo syömään. Meno tuntuikin tosi mukavalta pienen tauon jälkeen. Laajavuoren latuja ristiin rastiin ja lopuks anopille ja matkaa tuli yhteensä 24km. Ihan ok lenkki vaikka sykkeet vähän nouskin.

Tänään olikin ohjelmassa 10km testijuoksu. Mittari vaan näytti ulkona -17 eikä oikein innostanu lähteä viimaan juoksemaan. Täyty ottaa toinen vaihtoehto käyttöön ja suunta salille ja matolle juoksemaan. En ollukaan ennen niin pitkästi matolla juossu.

Alkuunsa kilometri lämmittelyä 7.5km/h. Sitten alkoi ja ekaks 6.00/km ja kiristin vauhtia joka kilometrille. Lopussa mentiin jo 4.30/km. Harmi vaan kun matto pysähtyi automaattisesti 10km kohdalla. Eli 9km tuli vedettyä kovempaa ja aika oli 51min, tuntu että olis kyllä pystyny kiristää jonkin verran. Itelle oli ainakin näin eka kerran vaikeeta kun ei osaa sitä vauhtia tietää miten jaksaa. Ulkona helpompi hakea se oikea vauhti.
Mutta nyt palaudutaan ja huomenna töihin. Ohjelmassa olis huomenna 30min palauttava, taitaa riittää jos kävelen työmatkan yhteensä reilu 9km.

Ei kommentteja: