lauantai 31. tammikuuta 2015

Hiihtolenkki, pieni pettymys mutta silti hyvä!

Tänään olikin sitten tarkoituksena hiihdellä pitempi lenkki noin 50km. Aamulla heräilin ennen kasia ja väsäilemään kunnon aamupalaa. Kamppeita vähän kasaan ja naiset heittämään mut ladun varteen palokan touruvuoreen.

Puolen kymmenen pintaan olin jo ladulla ja aika aikasessa vaiheessa tuntu, ettei eilinen voitelu menny aivan nappiin. Sykkeet oli heti vähän korkealla ja vauhti alhainen, joutu kroppa tosiaan tekemään töitä. Eka kymppi meni noin 12.5km/ h. Mutta sykkeet huiteli melkein koko ajan 150+. Vähän turhan korkialla. 20km kohdalla rupes olee jo vähän takki tyhjä. Tuli aika vahvasti mieleen, että peurunkaan asti riittää tällä erää. 26km kohdalla täyty pysähtyä kodalle syömään leipä ja banaani ja ottaa kaakaota. Sain vähän lisää virtaa ja jaksoin suht hyvin viimesen 4km. Naiset tulikin sitten hakee peurungasta.

Oli itelle aika kova pettymys kun joutui lopettaa kesken matkan, mutta hyvä lenkki tietysti silti. Voitelu ei aina onnistu ja tietysti tuo aika kova vastatuulikin vei vähän energioita ja jos olis useammin pysähtyny ottaa energiaa niin olisko jaksanu paremmin?? Kokeillaan joku toinen kerta.

Mutta tänään:
30.04km
2h 35min
Keskisyke 147. Max. 170
2262Kcal
Keskinopeus 11.6km/ h

Ei kommentteja: