tiistai 4. marraskuuta 2014

Polkupyöräergometri!

Marrasputki on sujunu suht hyvin, mitä nyt eilen sattu jalkaan niin saata***ti. Oikea jalka on temppuillu kyllä hyvin nyt lenkeillä. Eilen tuli oikein vedet silmästä ku sattu niin paljon juostessa. Tänään olis illalla taas uusi lenkki edessä. Tänään paikallistin etureiden ulkoreunasta tosi kipeän ja kireän kohdan, vähän saanu sitä hierottua ja helpotettua, saa nähdä onko vielä vaikutusta.

Tänään oli sitten kihulla kuntotesti. Jännitin alkuun aika paljon kun kuullut monenlaisia juttuja testeistä. Osallistuin sellaiseen testiryhmään jossa testataan 4vkoa vuorenkilpi valmisteen vaikutusta hapenottoon ja kestävyyteen. Tänään oli ensimmäinen testi. Aluksi verryttelyä ja sitten maksimaalinen voima jaloista vaakaprässissä, jossa kelkka ei liiku. Sitten kevennyshyppyjä 3kpl. Viimeisenä se pahin eli polkupyöräergometri. Pyörän päälle istumaan ja alkaa polkea. Minuutin välein 20wattia lisää tehoa ja niin kauan kun cadence on yli 70rpm. Alku oli hyvää mutta lopussa vaan loppu. Naamalla oli maski josta otettiin hengityskaasut ja sormen päästä välillä verinäytteet.

Neljännen kerran jälkeen saa tulokset kaikista testeistä ja tietää paremmin missä omakunto on. Vähän luulen että ensi kerta menee paremmin, kun nyt tietää mitä odottaa. Oikeestaan ainakin jälkeen päin ajateltuna hauskaa ja erilaista.

Ei kommentteja: