tiistai 11. marraskuuta 2014

Hapottaa hapottaa!

Tänään ei taas aamu alkanut parhaalla mahdollisella tavalla. Lähin polkemaan töihin ja huomasin melkein heti ,että rahapussi kotona. No pärjäähän ilman rahaakin kun on eväät mukana. Vähän eteenpäin ja suoraan katukiveykseen josta mukkelis makkelis asvaltille selälleen ja pyörä syliin. Jalkaan ja käteen sattu ihan mukavasti, mutta onneks oli kypärä ku siihen malliin kopsahti kypärä asvalttiin. Keräilin ihteni ja jatkoin matkaa. Eväät oli vähän ottanu osumia repussa mutta sain mahan täyteen.

Töistä täyty lähtee puol yks pesulle ja suoraan kihulle testattavaks. Päivän nappiannos naamaan ja odottelee 45min. Siitä pienet lämmöt ja testaamaan. Jotenkin tuntu ettei aivan mahtavasti menny taaskaan. Polkupyörässä annoin kyllä aika lailla kaikkeni, tuntuis vaan että ilman maskia saisi jotenki paremmin happea. Luulisin että tulokset on aika liki samat, ainaski päivät on ollu tosi identtiset vertailtavaksi.

Kihulta hissukseen pyörällä kotia. Mummo oli hakenu oonan päiväkodista kun ite en kerenny siihen. Kotona vaihoin vaan kamppeet ja join vettä ja ei kun hölkälle. Täytyy sanoa että nyt ei jalat oikein vetäny. Meni se 25min aikas lailla palauttelu hölkkää, mutta juoksua kuiteski, joten edelleen putkessa ollaan. Kyllä tuo kihun testi taitas aika hyvin maksimitreenistä käydä, on se itelle ainaki niin rankka. Nyt ei ehken jalat tuu niin kipeäksi, tai ainaki nyt vielä tuntuu sille. Ens viikolla taas uus testi, mutta huomenna jo juostaan taas😆

Ei kommentteja: