sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Em-karsintaa ja hölkkääkin.

Nyt tuli käytyä olympia stadionilla kattoo suomi-kreikka peli. On se tunnelma vähän toisenlainen kuin harjulla ykkösen peleissä. Paikat oli b-katsomossa rivillä 35. Joten korkeella oltiin, mutta hyvinhän tuolta näki. Keli oli ihan ok eikä onneks satanu yhtään. Tuli oltua scandic parkissa yötä ja eilen käytiin myös luonnontieteellisessä museossa. Oli sekin ihan käymisen arvonen paikka.

Tänään sitten kotiuduin yhen jälkeen. Ja hyvin oli hotellin aamupalalla pärjänny siihen asti. Kotona yks rahka ja leipä ni sai taas vähän energiaa. Suunnitelmissa oli lähteä vähän hölkkäilee kuukauden tauon jälkeen. Otin mukaan kaverilta testissä olevan camelbak juomarepun. Autolla laajavuoreen ja töppöstä toisen eteen. Jalassa oli fellraiserit joilla oli yks lenkki heitetty aikasemmin.

Lähin vuorenlenkkiä vuorilammen suuntaan ja reilun kilsan jälkeen käännyin toiselle polulle joka meni laavulle. Laavulta lähin jotain polkua seurailemaan ja välillä menin ainaski kilpalatujen pohjia pitkin. Välillä oli aikamoista nousua ja sykkeet huiteli korkeella ja lima irtos ja välillä painetta oli poskionteloisssa. Kengät tuntu tosi hyviltä ja reppukin oli kyllä hyvä, mukava oli hörppäillä vettä aina ku siltä tuntu. Pien hölske kuuluu mutta ei haittaa mitenkään. Lenkkiä tuli pikkusen vajaa 9km ja nousua reilu 200m polkuja pitkin ja tuntu kyllä hyvälle. Sykkeet oli aika korkiat mutta niin ne on ollu ennenki pitemmän tauon jälkeen. Nyt oli keskisyke 147.

Nyt huilaillaan ja aamulla taian hölkätä töihin.

Ei kommentteja: