lauantai 26. heinäkuuta 2014

Yhdistelmätreeniä

Tänään oli hyvä aamu. Heräsin suht pirteänä seiskan jälkeen ja tein pikku aamupalan. Pientä venyttelyä ja tavaroita valmiiks. Ysin aikaan lähin polkee filkarilla juoksutamineet päällä. Palokan kautta laajavuoreen reilu15km. Keli oli taas ihan peilityyni ja lämmintä jo 23.

Laajavuoressa hölkälle vuorenlenkki ympäri eli 5km. Aikaa meni 32min. Juomista olis pitäny ottaa juoksuun mukaan. Tuntu aika pahalle jo välillä. Viimesen kilsan otin vähän kovempaa ja tulikin alle 5min/km. Lenkin jälkeen ostin  laajarista powerade juoman ja meni koko pullo parilla hörpyllä. Sain vielä juomapulloon jäitä ja vettä. Hyvä palvelu!!

Sit taas pyörän selkään ja suunnaks jyväsjärven ranta. Kiersin kuokkalan puolen rantaa kotia ja matkaa tuli taas se 15km. Jalat palautu tosi hyvin juoksusta pyöräillessä ja olis kyllä voinu polkea paljon enemmänkin, mutta kerrankin pidin järjen mukana. Tällä viikolla tullu jo ihan hyvin treeniä. Illemmalla teki mieli lähteä pyöräilee mutta maltoin mieleni. Huomenna sitten jotain lenkkiä taas.

Hyvä päivä ollu tänään. Ostin uudet juoksutrikoot ja jospa huomenna testais jos kehtaa jalkaan laittaa. Ja sykemittari näyttää palautumisen olevan ok ylihuomenna klo 13.30. Mutta pitääkö ne ihan paikkaansa??

Ei kommentteja: