perjantai 25. heinäkuuta 2014

Hikinen hölkkä

Tänään on ollu taas mukavsn lämmin keli. Aamusta oli jo 20 astetta kaheksan aikaan ja päivällä taas 30.

Aamulla lähin hölkälle ysin aikoihin ja otin mukaan neljä 1.5 desin pulloa vettä. Vähän lähin hakee tuntumaa, että mille jalat tuntuu parin juoksuttoman päivän jälkeen. Hyvin lähti heti kulkemaan ja päätinki lähteä kiertämään palokkajärveä.

Järvi oli aivan peilityyni ja aurinko paistoi jo tosi kuumasti. Hikihän siinä tuli jo aika alkumatkasta. Lähin matkaan noin 7min/km ja sykkeet sen 70-75%, loppumatkasta ylämäessä nous jo sitten 83%. Vettä otin jaks ekaa kolmen kilsan välein ja viimeset kaks kahen ja puolen välein. Tosi hyvää teki juoda pitkästä aikaa lenkillä. Matkaa tuli yhteensä 13km ja keskinopeus oli tasan 7min/km keskisyke 138. Ihan hyvä lenkki ja mikä parasta ei sattunu jalkoihin vaikka noin puolet asvalttia.

Suihkun ja syömisen jälkeen lähettiin kaverin kanssa sitten palautumispyöräilylle. Menikin ejat 13km hyvin ja sit puhkes takakumi kaverilta. Vähän meni talutteluks. Itellö tuli reilu 17km yhteensä ja kävi palautuksesta tosi hyvin.

Sykemittari näyttäis että ylihuomenna illalla olis palautunu tän päivän treeneistä. Mutta eiköhän huomenna vähän hölkätä!!

Ei kommentteja: