sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Vihdoin hiihtämään.

Eilen päästiin sitten perille tänne leville, ja on kyllä mahtavaa. Lunta on ja eilenkin satoi pari senttiä lisää.

Eilen tultiin viiden jälkeen mökille ja siinä laiteltiin tavarat nopeesti paikoilleen ja sit ruoan tekoon. Ruoan jälkeen piti vähäks aikaa oikasta ihtensä ja sitten se hinku hiihtämään alkoi. Täyty kaivaa kamppeet esiin ja käyvä kokeilee perinteistä eka kerran tänä talvena. Reilun vitosen kävin vaan kiskasee ja kyllä tuntu mahtavalle. Ladut tosi hyvät ja maisemat mahtavat. Lima alkoi irrota hyvin ja olokin hieman parantui.

Tänään sitten aamupalan jälkeen vapaan vehkeet jalkaan ja baanalle. Aurinko paistoi ja pakkasta viis astetta ja latu ajettu yöllä. Ei parempaa vois odottaa. Kävin kiertää levitunturin ja matkaa tuli reilu 19km. Ihan sopivasti aamupalan jälkeen. Limaa irtos aivan mahottomasti ja vähän lenkin jälkeen tuntui että olo huononee, mutta nyt iltaa kohden ollu tosi hyvä olo eikä limaakaan enää niin tullut. Iltalenkin jätin väliin ihan oloa tarkkaillen ettei vaan aloita liian rajusti.

Oonalla ollu tänään tosi kurja päivä. Kuumetta, yskää, limaa irtoas ja vähän kurkkukin kipeä. Käytiin yksityisellä lääkärillä tänään levillä ja tutki hyvin sekä oli tosi mukava ja asiallinen oonaa kohtaan. Ilmeisesti keuhkoputken tulehdus kun rohisi oikealla alhaalka hieman. Pika crp normaali ja korvat ok. Lääkkeitä haettiin ja mökille huilaa. Oona otti päikkärit ja sit mitattiin kuume 39.9. Vähän ruokaa ja lääkkeet päälle, onnejs vaikutti nopeasti ja kuume laski. Jispa nyt pöpöt kuoli ku oli tarpeeks kuumetta. Aamulla se nähdään. Muistakaahan ottaa flunssassa sitä hunajaa, kun se tutkitusti auttaa!!! Nyt unta kaaliin.

Ei kommentteja: